Hattrick operaties vandaag

Eerder meldde ik al dat Bil Duin vandaag ook geopereerd wordt aan zijn schouder. Voor de 3e keer! Maar ook Simon Molenaar, handbalkeeper bij het eerste team van KRAS/Volendam wordt vandaag verholpen van een vervelende cyste.

Vandaag schouderoperatie

Natuurlijk zie ik er best wel tegen op. Ik mankeer nu in feite niks (als je niet sport), en als ik straks geholpen ben, kun je op het nulpunt beginnen. En zit je minimaal 4 weken in een sling/mitella. Dat wordt echt behelpen. Ik weet nog van de vorige keer dat ik dat het vervelendste vond. Niet autorijden, niks tillen, niet lekker slapen, bleh…

Maar ik heb de belissing genomen en ik sta erachter. Ik wil dit afsluiten en daar hoort voor mij bij dat het gemaakt wordt. De operatie van Bil Duin staat om 11 uur gepland en de mijne om 12 uur, dus ik denk dat we elkaar nog wel zien.

Zo goed en zo kwaad als het gaat ga ik proberen om actief dit blog bij te houden.

Tot snel!

This entry was posted in Dagboek Dirk, Voor de schouderoperatie. Bookmark the permalink.

1 Response to Hattrick operaties vandaag

  1. alain says:

    sterkte met de revalidatie!!!
    op de beurs binnenkort dus handjes geven met je andere hand?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *