Operatieverslag en foto’s van mijn schouder

We hebben de foto’s nog zeggen ze wel eens. Nou, die heb ik deze keer wel. Niet dat ik er veel wijs uit wordt, maar het is zeker handig om te hebben. Voor de fysiotherapeut zodat die precies ziet wat er gedaan is. Voor de revaliderende dokter of voor toekomstig gebruik.

Foto's van de schouderoperatie van Dirk Tuip

Verschillende foto's van de binnenkant van mijn schouder | Schouderoperatie.com

This entry was posted in Dagboek Dirk and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Operatieverslag en foto’s van mijn schouder

  1. Henriette says:

    Hoi

    Hoe is het nu met je na zoveel weken? Ben benieuwd want ook ik sta zo’n operatie te wachte bij Dr. vd Bergh. Zie op tegen de weken dat ik niets kan doen en lees met belangstelling jouw oefenprogramma. Ik ben nog aan het twijfelen of ik het wel zal laten doen, nu kan ik alles, met pijn maar straks?

  2. Pingback: Alexander7

  3. Pingback: jesse

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *