De eerste nacht

Ik was bijna vergeten hoe het voelde, maar 1 nacht mitella was voldoende.. Slapen is er niet echt bij. De rugslapers onder ons hebben geluk. Maar de zijslapers of erger nog de buikkers hebben gewoon pech. Wachten tot de dag weer start.

Jan van goyen kliniek
Nachtje blijven in de jan van goyenkliniek is niet verkeerd met zusters en van die echte pijnstilbommen bij de hand. Schouder zelf maakt rare tokkelingen, het lijkt wel alsof er 4 hartslagen tegelijk in zitten.

Billy naast me snurkt 10 minuten, is dan weer ff wakker. Dan weer ff snurken. We gaan weer uit elkaar vandaag maar de komende tijd veel contact.

Dit bericht is geplaatst in Voor de schouderoperatie en getagd. Bookmark de permalink.

1 Reactie op De eerste nacht

  1. Felicia zegt:

    Mij hebben ze een veel te grote brace gegeven na de operatie, dus ik had na de open capsular shift operatie veel te veel bewegingsruimte.(Wist ik veel, dus denk toch teveel gedaan). Ook kwam ik er na 2 weken in de wachtkamer pas achter dat ik beter op mijn rug had kunnen slapen, gestut en wel. Ik werd zelf herhaaldelijk wakker ‘smorgens met mijn arm uit de brace. Dit had ik dus in mijn slaap gedaan en omdat ik een echte zijslaper ben, slaap ik dus ook vanaf dag één op mijn zij. Niemand die me verteld heeft dat dit niet mocht! Vanmorgen (12 dagen na operatie) ook weer wakker geworden met veel pijn in gewricht door zijslapen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>