Week 2: respect voor alle mensen met 1 arm

De eerste dagen na een schouderoperatie is alles nieuw. Je rust veel en ligt of zit veel, ook vanwege de schouderpijn. De tweede week is de pijn gaan liggen en heb je meer bewegingsvrijheid. Ik vind het erg lekker om de arm uit de mitella te halen en wat rustige rek en strekbewegingen te maken.

Doordat ik steeds meer kan zonder schouderpijn, wordt het ook steeds gevaarlijker, vooral als de arm uit de mitella is. Hou daarom de arm zoveel mogelijk erin, maar haal hem op 3/4 vaste momenten per dag er uit. Ook om natuurlijk je schouderoefeningen te doen.

Maar wat duurt het lang met 1 arm. Op zich krijg ik nog een hoop voor elkaar na wat oefenen, zelfs mijn jas vastmaken! Maar een mailtje tikken met 1 hand als je 200 aanslagen gewend bent… Drama!

Ik heb deze week controle bij Drs. Van de berg, de chirurg die mij geholpen heeft. Ik ben benieuwd!

This entry was posted in Dagboek Dirk, week 1 tot 4 and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to Week 2: respect voor alle mensen met 1 arm

  1. Felicia says:

    Ik weet er inmiddels ook (bijn) alles van! Vooral dat typen met twee vingers van je niet dominante hand 😀

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *