Week 1 schouderoperatie: tussen hoop en vrees

De eerste week na de operatie zit er op. Helemaal wennen aan een mitella doe ik niet en ik moet opletten dat de rest van de wereld dat ook niet doet.

Vergeleken met de vorige operatie heb ik veel minder napijn. Vier jaar geleden wist ik in die eerste week niet hoe ik moest liggen ”s nachts, duurde een dag een eeuwigheid en was er continu die zeurende pijn.

Nu heb ik geen pijn, slapen gaat redelijk (vooral omdat ik op mijn linker niet geopereerde arm kan slapen) en overdag kan ik redelijk wat doen. Behalve dat ik deze keer echt 4 dagen consequent de pijnstilling heb genomen die mocht, heb ik niks anders gedaan.

Hoe dat kan? Heb dit natuurlijk nagevraagd bij Fysio en die vertelde me logischerwijs dat het ligt aan wat er gedaan is. Scheur in de achterkant labrum en/of aanhechting van je biceps betekent een enorme terugslag in pijn, bewegingsvrijheid en snelheid van herstel. Bij mij is alleen de voorkant van het labrum afgescheurd, wat dus minder pijn betekent!

This entry was posted in Dagboek Dirk, de eerste week. Bookmark the permalink.

2 Responses to Week 1 schouderoperatie: tussen hoop en vrees

  1. Cornell says:

    Leuke site, alleen je moet niet zo klagen, er zijn mensen die ergere dingen hebben. Je bent gewoon een watje. Nee effe serieus, dit zal niet meevallen, ik wens je veel sterkte. Gr Cornell.

  2. Pingback: Alexander7

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *